Dnes pošeptala jsem mu do oška,
slova lásky a touhy své,
pak slyšela jsem jeho srdce,
jak roztepalo se na poplach...
ST!*** šuměnko, máš v sobě nesmírně moc citů a víš moc dobře, co slovo láska a čin milování znamená.
08.05.2011 20:30:00 | NikitaNikaT.
Ví, že ho miluješ,
v myšlenkách s ním
pořád jseš.
Zavolá a zašeptá "miluji tě"
a ty se rozšumíš hbitě.
08.05.2011 19:36:00 | Tamara
Mezi štěstím na záhonu
i plevel smutku vykvete
Stěžovat si? Nevím komu
ty jediný jsi na světě
kdo v dálce zná mé šepotání
těch vteřin nekonečnou hráz
Srdce, rozum v marném klání
kdo zvítězí? Zavoláš...?
***
Jiří
08.05.2011 12:12:00 | j.c.