Poutník
Anotace: k včerejší noci, kdy srdce bilo, k včerejší noci, do hvězd vyryto bylo. Jsem pouhý poutník ve věčném citu.
Ta věta prokletá,
chci vrátit čas,
zahubit smutek,
tu tíseň v nás.
Mé srdce bilo,
do rytmu „Mayday“,
Kdybych ho ztratila,
zazní mi „Gloomy Sunday“.
Komentáře (0)