Anotace: pro mámu k dnešnímu dni,a všem matkám taky...
Radku, Tvé dílko mi zní upřímně a cituplně... láskově zamilovaně. ST!***
08.05.2011 20:33:00 | NikitaNikaT.
Všem maminkám, které jsou skutečné a hodné slova maminka, přeji vše nejlepší:-)a je prima, že jsi dnešní svátek promítl hezky do básničky.Moc se ti povedla:-)
08.05.2011 14:31:00 | CULIKATÁ