je zajímavé, jak pak s odstupem let hodnotíme ty, kteří nás v lásce zradili.
28.09.2011 19:48:00 | tenflipskáj dysfunkt
Láska je ožehavá věc,
láska je pro dva zlatá klec...
...ale pokud v ní oba chtějí být,
není nic krásnějšího co na světě lze mít.
S úctou Azazen
12.05.2011 11:50:00 | Azazen