Jsi voda..
Mé srdce je betonové moře
plné dutin vyplněných vodou
jinak jen shluk betonu!
Nic než beton nemá šanci přežít,
přesto ve mně žiješ v podobě vody.
A tělo tvoří 70% voda!
Přečteno 437x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)