Prázdnota
Anotace: souzena a odsouzena za něco, co není má vina
Prázdný dům
prázdný život
konec snům
smrt lásce
Prázdný výraz
uslzených očí
prázdná náruč
ale země se točí
Zavržení místo pochopení
pocity viny místo lásky
jak rána kudlou do zad
v srdci odpuštění není
Zabouchs' mi dvěře
ve tmě tu stojím
chycena mezi světy
strašně se bojím
zůstat i jít...
Přečteno 430x
Tipy 6
Poslední tipující: casla, trhla.marketka, leeluciša, CULIKATÁ, Giginka
Komentáře (1)
Komentujících (1)