cit v kalhotech
Do vyrobené pohlednice
z krepáků a nitě
nakreslím mou lásku
jen tu a nic více
Ty ji ale nespatříš
už jednu cizí doma máš
všechen cit ke mě
do kalhot nasoukáš
Milenka má těžký úděl
svlečená zůstává sama
klidným tělem klame
v hlavě však má drama
Místo vzdychání slzy
místo pohybů už jen nehybnost
ale bude zase jinak brzy
až dorazí k nim znovu opilost
To sprchou smyje slzy slané
a pudrem zakryje trápení
divokou se opět stane
začne proces vábení
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., Severka, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)