Mrtvý strom
....
Jdu alejí,jsi to ty,jo,
z tebe sdírám kůru
holýma rukama,
krev prýští vzhůru,
z nebe padá rudý déšt
smůla stromu se rozvoněla
že už listí neporoste
jsem vskutku opomněla.
S velikou bolestí
v srdci líto je mi
snad jediné,co mě těší
že odevzdáváme se spolu zemi.
.....
Přečteno 557x
Tipy 14
Poslední tipující: teď už nikdo, PIPSQUEAK, zenge, labuť, Markéta Hl., NikitaNikaT., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)