..zavaž mi..
Zavaž mi oči šátkem z mlhy
Já Tvoje ruce dávno znám
když žádaly mě o návrhy
probádat spolu lásky chrám
Poslepu poznám taje těla
kam vhladila jsem stopy svý
i místa, která kameněla
pro horkost bouře sněhový…
°
Zavaž mi oči páskou stínů
Já ústa Tvoje najdu hned
když tajnou řečí k mému klínu
zkoušely vzdechům rozumět
Poslepu vejdu do krajiny
co voní dřevem borovic
pod kůru vyrýt naše viny
kde do všeho se mění nic…
Přečteno 584x
Tipy 45
Poslední tipující: mkinka, Jana M., makretka, Emmelia, janewe, Špáďa, Severka, zenge, Jiná, Dota Slunská, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)