a ráno,ještě za svítání
tiše zašeptám svá nejtajnější přání,
o lásce,štěstí touze
pak políbím ho dlouze
a vím že bude další
nejkrásnější den!!!
24.05.2011 08:16:00 | Zlatičko
Dávám zaslouženě ST!*** za ten projev citů, za to, že to občas taky takto cítím.
09.05.2011 08:45:00 | NikitaNikaT.