Anotace: Ten hřejivý a krásný pocit zamilovanosti je nezapomenutelný,ale bolest ze zklamání také..
Neboj, nezůstaneš, možná, že Ti ten pravý právě jde vstříct :-)
09.06.2011 12:03:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Láska je krásný cit, někdy se to nepodaří, ale tím nic nekončí, nové možnosti se otevřou... časem Tvé city zabřednou do lásky velké...
09.05.2011 09:49:00 | NikitaNikaT.