Kamínky do propasti padají
smutné oči se dívají
do propadliště samoty
uvnitř ticho prázdnoty
pouze tikot hodin přehluší:((
však Tvé srdce ještě netuší
že láska za bukem nemá stání
a přijde za smutnou paní:)a ta se zaculí:).
10.05.2011 07:55:00 | CULIKATÁ