Nenaplněná
Anotace: Ač tak dlouho manželé, přesto je to tak..
Krátím si chvíli dlouhou
- opíjím se rýmy.
Znavena po Tobě touhou
v modrém světě, mezi svými.
Nemusíme až v daleké kraje
sdílet spolu třeba jen šálek čaje.
Nebát se a nemít křeč,
najít si společnou řeč.
Co chci už dávno vím
- být sehraný tým.
Dotýkat se Tvého těla,
já bych strašně chtěla.
Omámená chtíčem usínat,
Tvé tělo s mým prolínat.
Uléhat s vášní pro Tě,
probouzet v Tobě chutě.
Snad nezní to krutě:
„Pojď ke mně, zvu Tě.“
Přečteno 396x
Tipy 11
Poslední tipující: Mbonita, Květka Š., modrá..., šuměnka, CULIKATÁ, labuť, jvacl, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)