Vzpomínka
Pomalu slunce zapadalo,
byl pozdní večer, měsíc máj.
Dal jsi mi moc a nebo málo
když jsi jen pro mne tenktát hrál?
Kytara podvečerem zněla,
když jsi ji něžně pohladil.
A já už tenkrát tolik chtěla
uchovat krásu těchto chvil.
Ať slunce ještě nezapadá,
i když klekání zní od zvonic.
Už tenkrát jsem tě měla ráda.
A mám tě dodnes. Stále víc.
Přečteno 373x
Tipy 17
Poslední tipující: šuměnka, kasparoza, Lea Aura, vodnař, Antares, No Shame, labuť, NikitaNikaT., CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (5)