Žluté..
Půdopokryvných růží na Slunci
jako podsadbu protuberancím
vysázím keřů vzory v obloucích
ať paprsky mé vyzvání k tanci
neodmítnou a od žlutých růží
smísí se s vůněmi věčného jara
pihovaté tělo s bronzovou kůží
vystaveno houšti, jež trny čmárá
po něm piktogramy sluneční lásky
na Slunci protančí noc plnou květů
stejné, s pihami na křídlech žluťásky
s Tebou, tam uprostřed motýlích světů
Přečteno 367x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jvacl, Mbonita, zenge, No Shame, Jiná, CULIKATÁ, labuť, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)