Láska nebo Zklamání
Anotace: Někdy je láska krásná a někdy zase zklamání
Pamatuji si naše první setkání,
mohla jsem snad vědět,
že to bude jen a jen zklamání?
Hrál sis na dobrou duši,
tvůj hlas mé srdce slyší.
Choval jsi se chvíli krásně
a já začla psát básně.
Mé srdce jsi získal,
ale mě po chvíli pocity střískal.
Proč jsem tě jen poznala,
své rodině jsem jen kvůli tobě lhala.
Brečela jsem za tebou hodiny,
chtěla jsem patřit do tvé rodiny.
Ale ty jsi poslouchal své kamarády
a pak jsi se hodil do parády.
Změnil jsi se moc,
pro mé srdce jsi byl jen host.
Přečteno 413x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, Psychicky.labilni, NikitaNikaT., Skalsky Pavel, Richter Rosenheim, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (7)
Komentujících (5)