Až sedmkrát se rozední
Anotace: ..a bude víkend..
Až noc ráno posedmé probudí
a tma poputuje k černým dírám,
přitiskni mě celou ke své hrudi
a počkej, až vůni Tvou si nasbírám…
Až v ránu se noc posedmé naklání
a stíny Luny ukryjí se do spár,
polož si svou tvář mi do dlaní
a počkej, až vyhladím Ti obrysů pár…
Až noc ránu posedmé pošle snůšku slov
a přijde čas, kdy konečně zas jsme si blíž,
sfoukni mi z vlasů pírka sněhobílých sov
a počkej, až přečtu Ti z nich, jak chybíš…
Až ráno k noci posedmé přijde úlekem
a Jitřenka vyčerpá své hvězdné časy,
umlč mé rty jedním dotekem
a počkej, až řasa se dotkne řasy…
Až noc ránu posedmé poručí
a temno už ustoupí světlu vzad,
pojď si vzít tu lásku, co mám v náručí
a počkej, až Ti pošeptám…
…máš ji tu napořád…
Přečteno 405x
Tipy 36
Poslední tipující: Findë, Noc17, Azazen, la loba, emi-lee, whiolet, Tomáš Přidal, Mbonita, zenge, lonelymaiden, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)