Láska dvou starých vážených lidí
Anotace: ...přetrvá věky...
Pod seschlou třešní
líbají se dva staří lidé,
jejich povislá vrásčitá kůže
odpovídá kůře stromu.
. . .
Třešeň má značku,
srdce s jejich iniciály,
starý muž nechtěl
aby ji to příliš bolelo...
...přesto uschla
ovšem jeho paní,
ta se má čile k světu
. .
a když svítí hodně slunce,
v paměti dvou lidí
se zahřívají slunéčka sedmitečná,
která lezou trávou
.
v ochranném kruhu,
kolem vážené dvojice
...jejich láska
a náklonnost přetrvá věky...
Přečteno 299x
Tipy 13
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jiná, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)