Kdysi jsem slýchávala z luk hlasu
to vítr bral v tanci květy kolem pasu
libá meluzína lkala
a nad lesem se mlha rozplakala
Moc hezké culíku
08.06.2011 14:09:00 | carodejka
Tak to bude oblíbená písnička, bude se hezky zpívat.
škoda, že ani obrázek ani slyšet písničky uveřejněné tu nejde.
13.05.2011 16:02:00 | s.e.n
Pěkná Culíčku písnička,nahraj se mezi záhonky na youtube a pošli svůj slavičí hlásek...
12.05.2011 20:22:00 | Danger
větrné písničky mi nejkrásněji znějí
a kor, když Culíkaté nádherně je pějí...
Větrné písničky, pro radost, pro lásku
housličky naladím ze strun a provázků
abych Ti zafidlala
že citem i já sálám...:)
12.05.2011 12:10:00 | šuměnka
Tak já se, CULÍČKU, s melodio, jemným broukáním přidávám... ST!*** CULÍKOVSKY nádherná.
12.05.2011 06:10:00 | NikitaNikaT.