Sen o setkání
Copak to slečno pořád počítáte?
Hvězdy na nebi
a proč se ptáte pane?
Myslel jsem, že až budou spočítané
řekl bych vám
že máte oči krásně tajemné
A proč svým veršům nedáváte jména
vždyť i každá láska jméno má
i když je v dálce a v čase ztracená
A jak poznáte, o čem se mi zdálo
kam odletět jsem chtěl
vždyť jsou to kouzla a čáry
chtít létat na vlasech bez křídel
Přečteno 412x
Tipy 9
Poslední tipující: tato22, Descardea, CULIKATÁ, Bambulka, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)