Víš, nevím, proč rozešli jste se poprvé, však důvod znám je podruhé... možno cítila to všecko jináč... nesmutni. Láska, to jsou příchody aj odchody... však nezatracuj ji ve svém srdci, láska Vaše byla pro krásno, ne pro bolest, zlobu... Věřím, že pravá láska ještě na Tebe čeká... ovšem, neznamená to, že ne ta pravá, je špatná. ST!**** za vyjádření.
12.05.2011 10:53:00 | NikitaNikaT.