JSEM ZAMILOVANÁ
Anotace: Už jsem si myslel, že si s tím psaním dám pokoj, ale po dlouhé době mě napadlo něco dívčího, čehož mám na albu velice málo...
Sbírka:
Věci neměnné
Jsem zamilovaná,
pocit jak z románu,
kde láska je vítaná.
Tak zpívám z plných plic,
jak vrabčák po ránu,
když slunko vyjde vstříc.
S hřejivou náplastí
V srdcové oblasti,
jsem zamilovaná.
Dálka je čím dál blíž,
jen ty si jediný,
kdo nademnou láme kříž.
Máš strach se začlenit
do naší rodiny
a současnost neměnit.
Než předem všechno vzdát,
to raději riskovat.
Jsem zamilovaná.
Příběh se nekonal,
však já jsem se vyznala
a ty stojíš opodál.
Snad je to tím osudem,
že známe se od mala,
na bolest sháním krém.
S hřejivou náplastí
v srdcové oblastí
jsem zamilovaná...
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Zasr. romantik
Komentáře (1)
Komentujících (1)