Jen pro tebe
Anotace: Vše kolem mě se točí kolem tebe
Sbírka:
Láska
Jako krupěj rosy září tvé oči,
jako hvězdy co kolem měsíce se točí.
Chci utopit se v nich
jen s tebou poznat krásný hřich.
Chci věnovat ti své tělo a rty
jediný kdo smí se mě dotykat jsi ty.
Jako něžné zvonky zní tvuj smích,
jako rozkvetlá louka a květy v nich....
Přečteno 675x
Tipy 5
Poslední tipující: Findë, Azure angel, Azazen, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)