Anotace: .
Neslyšíš
když nebe mě mučí
blesky zvučně šumí
to nemůžeš spát
Zvykneš si
škytám, jak umím
u rohožky
nebudu stát
Cíl nejsou hvězdy
ty dlouhé roky
buď u mě
a nechoď dál
Nebudu spát
dívej se na mě
nešetři časem
a sůl ať má král
Když čas do dlaní kape
neber si deštník
a vzdychej v rytmu
slov jeho
Když zůstanem´ věrní
nepoznáš zmatek
ať věty obalí květen
do bílého
15.05.2011 00:54:00 | ni.va