Anotace: Prosím o komentáře
tohle se mi blbe cetlo..tak nejak krkolomně..a desne mi vadí slovo "snář" :) ale tak.. :) co uz :)
22.06.2011 16:55:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
Je to takové staré (na jednadvacetiletýho kluka), chtělo by to více šťávy a současna, takhle se psalo už dávno dávno, ale co chválím je cit pro přesahy...;)
14.05.2011 07:46:00 | Severka