Anotace: Pouhé prosby. Prosím o komentáře.
tsss..ja bych to vubec nekraslila o takova trapna klise "jak dve hvezdy" jaj...puvodni verze ma cit..tajemství a úplně specifický styl..vubec se nesnaz prevzit ...jasne, je neco jineho nechat se inspirovat..ale ...nenech si vnutit cizi vuli ;)
22.06.2011 16:52:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
Podej mi svou ruku,
protože spolu to zvládneme.
Za doprovodu smutku a hluku
do klidné noci spadneme jak dvě hvězdy.
Pod břečťany splétající dny
najdeme každý své štěstí,
před rozbřeskem spočti vlny,
co držíš ve své dívčí pěsti zaťaté.
atd.
01.06.2011 08:16:00 | mademoiselle secret
Tahle už je bohatější, ale pořád tam cítím tu jazykovou stylizaci někam do 1. pol. 20. století, ale cit po vázanou poezii rozhodně máš, teď ho jen zužitkovat:)
14.05.2011 07:55:00 | Severka
Líbí se mi jak forma,tj,vázání v rýmu,tak i obsah,není to jen prázdné klouzání po povrchu.
13.05.2011 20:22:00 | Mbonita
Četla jsem několikrát za sebou, abych správně pochopila. Je hezká,milá,plná..
13.05.2011 07:12:00 | E.T.Jane