Květinová láska
Anotace: Úvodní báseň k pohádce i pro dospělé
Mnohokrát se slunce schovalo,
aby se ráno opět vzbudilo.
Našli se další a další,
kteří k lásce své nebyli hluší.
Byli si natolik souzeni,
že došlo k jejich souznění.
Na stejnou vlnu napojeni,
barvy jejich byly propojeny.
Smíchaly se jejich světy,
ve slunce, krásu, květy.
Přečteno 365x
Tipy 8
Poslední tipující: šuměnka, Tamara, Květka Š., strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT.
Komentáře (5)
Komentujících (5)