Anotace: o lásce
Líbí se mi první strofa, dál už je to na můj vkus moc přebujelé, patetické...
14.05.2011 08:21:00 | Severka
krásně zapouštíš kořeny
to vzdušné ženy nerady dělají
nab pak jim srdce krvácí
tak jen do květů oděny
se skrze plíce v nitro vkrádají
a potom láskyplně vanou v oblacích :))
13.05.2011 13:44:00 | šuměnka
láska je dar nevratný
a občas si pohaje
na loži posvátným
než vstoupíš do ráje
13.05.2011 10:15:00 | vodnař