Zas úsvit nový na kraj se snáší!
Anotace: Další trochu zamilovaný písňový text...
Zas úsvit nový na kraj se snáší,
písničkou ptačí zdobí se den,
Múzy se smějí,z květů pel práší,
žluťásku, vyleť na louku ven!
Ochutnej šťávu z líbezných květů
a jejich krásou zmámit se dej,
křídla svá zlatá roztáhni k letu,
louka nás zvábí v taneční rej!
Opilí touhou jen tak se vznášet,
/snad sladký nektar prsty v tom má?/,
poleťme spolu smutky své zhášet,
jásavou píseň ať srdce zná!
Nad loukou kroužím, modrásek pouhý,
nebe jas barvu svou křídlům mým dal,
na tykadlech mám chuť milostné touhy,
slunce v Tvých očích bych spatřit si přál...
Přečteno 641x
Tipy 33
Poslední tipující: Live to fight, Gabrielle, carodejka, Azure angel, nejsembásník, Jiparo, Maryje..., Milásek, Monsignore, James Libustka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)