..do Tvých rtů..
Anotace: odpověď na jednu nádhernou zprávu...
Do tvých rtů, jako do šarlatu
Odívám ústa k vzácné chvíli
A uvězněná do těch šatů
Protančit hodlám se svým milým
Noc rozprostřenou v baldachýn…
°
Jen kroky úst jsou zrádné dosti
I rudá barva vábně silná
Milonga touhou nás dva hostí
Vášeň je v očích neomylná
když světlo záhy střídá stín…
°
Hlava už v záklon vláčně padá
Dech horce mluví od klína
Tvé prsty kreslí na má záda
srdce a šíp, jenž protíná
nás s vášní obřích mlhovin…
Přečteno 492x
Tipy 39
Poslední tipující: mkinka, jvacl, Jiná, Špáďa, NikitaNikaT., Dota Slunská, hašlerka, hloubavá, Paulín, Kars, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)