V očích
V očích máš jiskřičky
a v srdci plamen.
Na stole svíčky,
hvězdám šeptáš ámen.
Na loži touhy,
rozprostřená slast,
jen okamžik pouhý,
vnikáš do všech krás.
Vášeň je sopka,
otevírá chřtán,
pokožka hebká,
dotyky bez zábran.
Kapičky potu
v potok se mění,
tělo k tělu,
milostné chvění.
Vytryskla láva
zalila úrodný kraj,
hraje se blues citů,
vstoupili jsme v ráj.
Dozvuky otřesů,
sestup z útesu,
klidná hladina
do polibků oděna.....
................svítá
Přečteno 590x
Tipy 36
Poslední tipující: casla, mírně kousavý králík, Marcone, Bambulka, poustevník Jirka, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, EM EM, hašlerka, H.I.L., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)