Ty jsi

Ty jsi

Anotace: Tuto báseň jsem napsala ve 14ti letech pro svého tehdějšího přítele.

Jsi pro mě vzduch, který dýchám,
jsi jako kafe, které každé ráno míchám.
Jsi pro mě jako slunce, co mi nad hlavou svítí,
jsi pro mě to nejkrásnější kvítí.

Jsi pro mě můj každý den i noc,
já miluju Tě tak strašně moc.
Jsi pro mě celý můj svět,
jsi sladší než ten nejsladší med.

Teď Ti lásko, dám svoje srdce
a my snad sejdeme se po půl roce.
Jsi má realita, ale i můj nejnádhernější sen,
já na Tebe myslím opravdu každičký den.

Brečím, když Tě nemám vedle sebe
a když brečím já, tak brečí i nebe.
Jsem tak ráda, že zrovna Tebe mám,
na krásné chvíle s Tebou stále vzpomínám.

Já chtěla bych s Tebou navždy být,
snad Ty nebudeš jinou chtít.
Miláčku věř, že já Tě nikomu nedám
a vše na světě pro Tebe ráda udělám!
Autor Terror.Angel, 14.05.2011
Přečteno 504x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, Angelly
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska prostě dělá divy...=)

16.05.2011 21:05:00 | prostejina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí