Vůně kůže
Anotace: propletená tužeb...
Z řádků psaných na Tvou kůži
dotekem splynout v jednu duši
Záchvěvem psaných slov
volám Tě..tak ..pojď...
Projdeme spolu nocí
propletenou mocí
hádanek a tužeb
vůní naší kůže
Hlasem svádivých doteků
já si Tvé ruce dovedu
k místu mého vzrušení
kam...asi máš už tušení....
Ozvěna bouřící se mezi stěny
vracíš mi úder Tvojí něhy
Voníš milostnou euforií
jsem součástí v melodii...
Když voláš mé jméno...
Přečteno 524x
Tipy 22
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, kroužek, Milásek, Jiná, NikitaNikaT., Niky88, Mbonita, sobý hnusec, labuť, hatlapatla, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)