Zůstal jsi tam navždy
Anotace: jedná láska krásná, minulá...
Kdysi jsem ti ublížila
a chtěla vrátit všechno zpět,
po chvíli jsem s tebou žila
a byl jsi pro mě celý svět!
Byl jsi tu vždy jenom pro mě
a pro všechna má trápení,
smutek nechtěls´ nikdy v domě
a foukal všechna zranění.
Slíbil jsi mi lásku věčnou
a snubní prsten ze zlata,
teď sníš o tom s jinou slečnou
a co zbylo pro mě?...
Pro mě hledá se záplata.
Snili jsme si ty své sny
a dělali je skutečné,
pluly tiše naše dny,
dny nakrátko společné.
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: Azazen, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)