Srdce
Anotace: jako důkaz něčeho...
Nedala jsem Ti víc než úsměv
smích spojený v lehkost tužeb
Pár fotek jako vzpomínku
na jednu holku...blondýnku...
Rty šeptají v barevné duze
nahotou propletené ruce
Chladivý dotek zůstal v nás
všechno přebolí...chce to čas...
Psaná slova bez významu
zamotaná v hlavolamu
srdce topící se v Rubikonu...
Přečteno 436x
Tipy 22
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, jvacl, hyenka, Psavec, Jiná, Niky88, No Shame, CULIKATÁ, Květka Š., labuť, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)