Prober se
Anotace: Jak paradoxně nesvobodný může člověk být bez mobilu.
Prober se!
Mezi prsty ti utíká tvůj život
jako písek z rozbitých přesýpacích hodin.
Uniká a v písku leží perla.
Když si nedáš pozor,
propadne ti dlaní.
Tak už se prober...
a běž rychle za ní
Přečteno 416x
Tipy 6
Poslední tipující: No Shame, Elča
Komentáře (1)
Komentujících (1)