rozkvetlým zimním hájem
kam motýl chodí spát
jak pozdní víno zrajem
těch lesklých koní stádem
vábně se proplétat,
jimž stal ses vozatajem
a s každým novým ránem
křehkou chci se stát
v mém nitru kde máš nájem
***
Jiří
16.05.2011 17:53:00 | j.c.
Tak křehká a krásná jako samotný pel motýlí...
tak jemná a půvabná, jako luční kvítí vonící...
Nádherné počtení. ST!***
16.05.2011 08:01:00 | NikitaNikaT.
Ti motýlci břiše
A mluva beze slov
A spousta něhy tiše
Ti šeptá, miluj ho
16.05.2011 07:49:00 | labuť
Pověz, kam chodíš na ta krásná slova,
jež každičké ráno rodíš znova a znova.
ST
16.05.2011 07:20:00 | Kars