..1,2,3,4..
Anotace: smsková noční...
Poprvé v rockovém klubu!
Pro jinou zpíval jsi balady
Pro jinou skládal jsi hudbu
Rozkvetly pro ni Tvé zahrady…
°
Podruhé na hřbetě mašiny!
Dalším však básně jsi psal
Do jiné díval ses krajiny
A hvězdy ve vlasech miloval…
°
Potřetí v chvatu a letu jen!
Zbláznil jsi mysl mou větrnou
Polibkem letmým zachycen
K touze to tajemství odhrnout…
°
Počtvrté u stolu restaurace!
Pro mne už pohled Tvůj byl
Pro něj se toužím Ti vracet
Pro něhu, kterou s´mě uchopil…
Přečteno 438x
Tipy 38
Poslední tipující: mkinka, hatlapatla, kroužek, jvacl, Psavec, Kubino 2, Květka Š., Jiná, j.c., James Libustka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)