Žádostivý
Anotace: Původně to měla být písnička o lásce
Do podvědomí se vkrádám,
do tvých snů padám.
Svou touhu těžko zvládám
srdce pro tě dávám.
Žasnu, prahnu, lítám
tebe lásko vítám.
Na pospas tobě vydán
svou duši k tvé snad přidám.
Štěstí-TEBE-já mám
o ruku tě žádám.
Moje sladká krásko,
řekni ano - lásko.
Ref.:Své tělo neoklamu,
mám tě plnou hlavu.
Přečteno 327x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, šuměnka, CULIKATÁ, modrá..., Květka Š., NikitaNikaT., Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)