s-nad(n)ěji
S láskou na první dotek
Zmizel i slepcův rmut
Svírám s vírou azimut
Odtek ostnatý plotek.
Svěřím ti přízeň do peří
Nadějný krok v bandáži
Tíha lásky nic neváží
Já jsem vor a ty pobřeží.
Tajemství je v podpalubí
Tichota kůže a kůže
Mezi tebou a mužem
Chlapom čo ťa ľúbi.
Noc vzala večeru opratě
Skrytí očí obecenstva
Moje vůle, vůle je tvá
Čím níž tím větší závratě.
Přečteno 463x
Tipy 6
Poslední tipující: J sh' T r' k, CULIKATÁ, Bambulka, synanceia
Komentáře (4)
Komentujících (3)