Zraněná
Anotace: Pro všechny, které někdo někdy zradil, nebo zranil. Určitě jste to každý někdy zažil a pokud se mýlím, tak nikdo nikdy nemiloval.
Jediná slza, stekla mi z tváře,
skanula dolů, jak zákon káže.
Přetekla přes rty, stekla mi z dlaně,
jako krev zraněné, vznešené laně.
Přetekla přes okraj duše mé číše,
všechno teď v napětí potichu dýše.
Zapadlou studánku vlnkami čeřila,
zradils mě, odešels a já ti věřila.
Na hladině plno je temného kalu,
tolik se odráží od srdce žalu.
Tolik je na světě zmizelých hvězd,
které se nechaly z nebesů smést.
Přečteno 817x
Tipy 16
Poslední tipující: Mia, Robin Marnolli, Juan Francesco de Faro, 1p1000, Teroush, teniska, CULIKATÁ, Metal Lady, Kubino 2, Bambulka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (2)