Jo ... Bez dechu ... Ztratil ... Ale jistě po nocích vzpomíná!
Z básničky DAR:
... nejen pod rukou dar stále vyrůstal
já netušil že ho mám jen jako půjčený
od krásné bytosti přeněžné to ženy
bez dechu častokrát jsem v noci zůstával ...
16.05.2011 23:03:00 | Zasr. romantik
...
v tak málo slovech tolik bolesti
...je nádherná, a tolik smutná ...
16.05.2011 20:01:00 | Bambulka