Na dobré ráno*
Anotace: po ránu, když odcházíš a já ještě skoro spím...
Den co den
za ruku držíš svítání
Jen co jen
v odlesku očí tě dohání
jediný okamžik
z nespočtu částí tvořený
v rudožlutě žhnoucích
ranních karikaturách
začínajícího dne
Vidím tě odcházet
v konturách
mých víček ospalých
s polibkem a přáním
krásného dne
Přečteno 381x
Tipy 15
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, nejsembásník, šuměnka, Maryje..., Psavec, Mbonita, Květka Š., labuť, jitka.svobodova, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)