jak moc rád jsem součástí
této nekonečné pohádky
s tak krásnou princeznou
která se může naplno smát
a nemusí se ničeho již bát
ani samoty, ani smutku
z toho už jsem ji vysekal
osud nám podal
pomocnou ruku a to
nikdy z nás nečekal
a v nalezení protějšku
snad ani nedoufal
teď už se budu navždy
hýčkat Tvé dlaně a rty
moje princezno, co vždy
mě rozveselí, a úsměv dodá
s tebou je to ta pravá
laská věčná, nezničitelná
.
.
.
nekonečný příběh vskutku
17.05.2011 18:51:00 | JohnyD.
moudrý vítr šeptá o naději
že hloupost stát a vůbec nikam nejít
moudrý vítr šeptá o citu
že třpyt a láska jsou i ve skytu...:)
17.05.2011 17:33:00 | šuměnka
To je nádherná pohádka a už vím, co budu mít dnes večer za večerníčka-Tvou pohádku:-))
17.05.2011 17:08:00 | CULIKATÁ