už jsem na své cestě pochopila
že i špatné kroky jsou prospěšna kus
že posunou a směrují jako ostrá pila
takže vlastně dobré dřevo veze potom vůz :)
19.05.2011 09:58:00 | šuměnka
mluvíš o lásce nebo zamilovanosti?
imho opravdová láska není slepá,
je to o tom vidět i stinné stránky
a přece mít rád ...
17.05.2011 18:46:00 | Romana Šamanka Ladyloba