Přestupí stanice...
Anotace: s láskou já........
Řeknu ti tiše,
že ti motýli v mém břiše....
Asi umřeli žízní,
a to mě tak nějak trýzní...
Víš, lásko, bojím se bojím,
že tohle už neustojím...
A socha ženy,
vytvořená z pěny.....
Řekne více než slova,
tak prosím tě Bože, smiluj se znova....
A střepy v mojí ruce,
nebolí tolik jako zlomené srdce....
Přečteno 341x
Tipy 20
Poslední tipující: Trinity666, Nola77, Danger, Psavec, Gabrielle, la loba, Zasr. romantik, šuměnka, Azazen, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)