Šedá kravata
Anotace: Kravatu jsi mi uvázala, snad abych k tobě ladil, jediný předmět z lásky mi teď zbyl- šedá kravata
Šedou kravatu jsi mi uvázala,
pěkný pravidelný uzlík,
krom šedé v tom byl jenom kýč,
samé srdce, však žádný cit
Srdce se dnes nenosí,
to moc dobře víš
a to, že ji rozvážeš,
mě opustíš..
stačilo suše říct?
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
Komentáře (1)
Komentujících (1)