Včera měl hlavu na mém klíně a hladila jsem ho ve vlasech, než po ránu jsme znovu usnuli... krásné dílko, ST!**** za obsah.
19.05.2011 06:18:00 | NikitaNikaT.
Být básníkem co veršem vládne,
slov s duše stírajících šmouhy
též pohled mít, co nezestárne
živých vod bych sved Ti strouhy
Být věrozvěstem, strážcem brány
jíž Světlo, Mír a Víra proudí
tam úvahy nechám uschovány
i sudby, co Tě neodsoudí
***
Jiří
18.05.2011 14:06:00 | j.c.
ta má sílu! čtu ji pořád dokola ... je fakt skvělá, můj šálek kávy ...
18.05.2011 07:03:00 | nejsembásník