Červená..
Odkiaľ ma vzali
komu chýbam
sem nepozvali
ma, zvon bim-bam
srdca, pre guľu
inú bije
dávnominulú
krv nepije
inakšia červeň
inak prúdi
(ako bezo zmien
tá u ľudí)
s farbou Proximy
totožná je
s medzihviezdnymi
snivé raje
poprepájala..
v krvi hviezdy
mám už od mala
sa ich zmestí
do žíl tisíce
iba Ona
má meno krycie
´Ruža vonná´
Přečteno 337x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Doradan, NikitaNikaT., V.N.Losinský, Květka Š.
Komentáře (0)