Ještě 3 dny
Anotace: ..a několik statisíc sekund..
Ještě 3 dny,
než stisknu Tě tak pevně, jak jen budu moci,
než budu vonět po Tvém horkém dechu,
než čas mi už půjde ku pomoci
a já se oddám k Tvého hlasu poslechu,
je to šílené…
Připadám si jak v nebesích ustlaná,
jsem schopna Ti lásku vyznávat
každý den od večera do rána…
Ještě 3 dny,
než ucítím Tvé rty plné vláhy,
než budu vonět po Tvém prstokladu,
než přijde ten můj poklad, tak drahý
a já rozpálím plody srdečních sadů,
je to mocné…
Hřeje mě pod hrudí a mrazí v zádech,
jsem schopna o Tobě tak dlouho psát,
až dokud mi nedojdou slova a dech…
Ještě 3 dny,
než zahřeješ ty mé studené útroby,
než budu nadýchaná Tvou vůní,
než mé oči samé jiskry nazdobí
a já vytvořím odraz zpod výsluní,
je to nezměřitelné…
Život stránku otočil na kouzelný příběh,
jsem schopna o Tobě tak přemítat,
až vůbec nevnímám ten světa koloběh…
Ještě 3 dny,
než přijedeš mi říkat, jak jsem Ti chyběla,
než už mi přestane tolik smutno být,
než černá obloha do třpytu vybělá
a já do ní začnu slzy štěstí šít,
je to magnet…síla…
Jsem v tom bezbranně uvězněna,
dýchám ten čas z plných plic,
připadám si jako skutečná žena,
jsem schopna tak obrovských citů,
co nedočkavě posílám Ti vstříc…
…a vím, že nezůstanou bez návratky…
Přečteno 425x
Tipy 22
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Psavec, la loba, Noc17, Tomáš Přidal, EM EM, zenge, Marcone, JohnyD., Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)